VOETEN

Geniet tot in de toppen van je tenen!

Onze voeten hebben het niet gemakkelijk. De hele dag zitten ze opgesloten in schoenen. In een mensenleven dragen ze ons ongeveer 185.000 km ver, dat is bijna vier keer de wereld rond. Geen toeval dus dat veel mensen – minstens 85% van de bevolking – last hebben van voetgerelateerde problemen. De ProNails Foot Care lijn is wetenschappelijk ontwikkeld om uw voeten te helpen en ze de behandeling te geven die ze verdienen.

 

S.O.S. Foot care

Urea en Co-Enzyme Q10 zijn de belangrijkste ingrediënten van dit zeer effectieve ProNailsFoot Care gamma. Urea zorgt ervoor dat huidcellen extra vocht kunnen absorberen en verbetert de huid zonder de dermatologische textuur te schaden. Het vergemakkelijk took de absorptie van actieve ingrediënten. Co-Enzyme Q10 verbetert de elasticiteit van de huid en helpt om ze terug te brengen in haar gezonde staat. Kortom, het perfecte reddingsmiddel voor de voeten van uw klanten!

Promoties

Nieuw in ons gamma

*TAN -TAN bruin spuiten ( op een natuurlijke manier bruin worden)

*Ontharing

 

Wenst u meer info over Nagels, Kapsalon , Tan- Tan , Ontharing  of wenst u een afspraak te maken ?  09 388 54 71  of 0474 49 06 75